Yritys   

Valitsemme aina ne tuotteet ja tuottajan, jotka sopivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

 
 
Toiminta

Aircoil on kylmä- ja lämpölaitteiden sekä ilmastoinnin asiantuntija. Kokeneen henkilökunnan, kattavan patterien, kylmäainejäähdyttimien, puhallinkonvektoreiden ja muiden lämpöä siirtävien tuotteiden valikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan optimoidut ratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Parhaimmat tuotteet

Toimintamme alusta alkaen vuodesta 1970 olemme yhdistäneet monipuolisen osaamisen ja arvokkaan kokemuksen Euroopan johtavilta lämmönsiirtotuotteiden valmistajilta. Olemme huolellisesti valinneet kaikkein parhaimmat tuotteet patterien, kylmäainejäähdyttimien ja puhallinkonvektoreiden valikoimista. Vakaat ja luotettavat yritykset arvostavat laatua, toimitusvarmuutta ja ympäristöä, aivan kuten mekin.

Teemme yhteistyötä useiden eri valmistajien kanssa taataksemme oman riippumattomuutemme. Olemme joustavia ja voimme joka tilanteessa valita juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Taitavat ja kokeneet työntekijät

Menestyksemme avain on henkilökuntamme. Useat työntekijöistämme ovat olleet alalla pitkään, ja heillä on ainutlaatuista osaamista. Se, että yhtiön omistavat työntekijät, takaa pitkäkestoisen panostamisen ja palveluhenkisen ilmapiirin.

Laajat markkinat

Meidän tuotteitamme löytyy yksityisistä ja julkisista ympäristöistä sekä myös teollisuuslaitoksista ja tietoliikennelaitteista. Asiakkaamme ovat teollisuusyrityksiä, aggregaattien valmistajia sekä energiasektorin urakoitsijoita ja tuottajia. Tärkeä kohderyhmä ovat myös insinööritoimistot ja konsultit.

Yhteistä kaikille asiakkaillemme on se, että heillä on korkeat vaatimukset laadun, fiksujen ratkaisuiden ja toimintavarmuuden suhteen.

Liikeidea

Aircoilin tavoitteena on olla vapaa ja riippumaton toimittaja kylmä- ja lämpötuotteiden sekä ilmastoinnin aloilla. Aircoilin valikoimasta löytyvät Euroopan johtavien valmistajien tuotteet.

Meidän tavoitteenamme on tarjota laaja valikoima lämmönsiirron tuotteita sekä oheistuotteita asiakkaille räätälöidyillä ratkaisuilla.

Kohderyhmäämme kuuluvat tuotantoyritykset, teollisuus ja urakoitsijat. Teemme aktiivista yhteistyötä konsulttien kanssa.

Vahvuus

Pitkäaikaiset liikekumppanuudet taataan seuraavien toimintatapojen kautta:

 • korkea palvelutaso
 • laaja termodynaaminen osaaminen
 • pitkäaikainen kokemus alalta
 • laaja tietämys tuotteidemme käyttöalueista
 • osa-omistajuuden tuoma sitoutuminen ja jatkuvuus
Laatu ja Ympäristö

Teemme aktiivisesti työtä löytääksemme parhaimman työskentelytavan alallamme. Yrityksemme tulee vastata viranomaisten ja ympäröivän maailman asettamiin laatu- ja ympäristövaatimuksiin.

Teemme tietoisesti ja jatkuvasti parannuksia laadun ja ympäristönäkökulman osalta

Saavutamme tavoitteemme:

 • pitämällä lupauksemme sekä olemalla rehellisiä ja luotettavia toiminnassamme
 • antamalla hyvää palvelua ja käsittelemällä reklamaatiot nopeasti
 • luomalla pitkäkestoisia suhteita niin asiakkaiden, toimittajien kuin henkilöstön kanssa
 • pitämällä tuotteidemme laadun korkeana ja tasaisena sekä tekemällä työtä jatkuvan kehittymisen eteen
 • tuomalla markkinoille aktiivisesti energiaa säästäviä tuotteita
 • edistämällä yhdessä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa ympäristöystävällisiä materiaaleja komponenteissa ja pakkauksissa
 • edistämällä ympäristöystävällisiä kuljetustapoja niin pitkälle kuin mahdollista
 • edistämällä jätteiden lajittelua ja energian säästämistä


Vi är ISO-certifierade enligt 9001:2008 och 14001:2004